ZRUŠENO – Three For Silver

ZRUŠENO – Three For Silver
Omlouváme se, ale z důvodu opatření proti šíření nákazy koronavirem a respektování aktuálního nouzového stavu nařízeného vládou ČR rušíme koncert kapely Three For Silver v rámci Jarních jazz & bluesových dnů 2020. Děkujeme za pochopení.
 
Zakoupené vstupenky můžete vracet v Turistickém informačním centru ve Valašském Meziříčí. Peníze za vstupenky zakoupené online budou vráceny automaticky na účet plátce.
 
Abonentky Jarních jazz & bluesových dnů 2020 vracejte v Turistickém informačním centru ve Valašském Meziříčí předplatitelům  bude navrácena poměrná část permanentky za koncerty, které neproběhly, tedy částka 500 Kč.
 
 
 
Kapela Three for Silver pochází z Portlandu v Oregonu. Soubor posluchačům objevuje tradiční americkou hudbu: jde o eklektickou, ale smysluplnou směs folku, blues, country, americany, klezmeru a roots music, zazpívanou mimo jiné zpěvákem a basistou s hlasem Toma Waitse. Jeho stylový chraplák vyvažuje křišťálově čistý hlas akordeonistky. Kapelu na trio doplňuje velmi dobře zpívající houslista.
 

Termíny

  • Ne 22.3.2020, 19:30

Vstupné

na místě 190 Kč, v předprodeji 170 Kč

Místo konání

Malá scéna za oponou

Pořadatel

Malá scéna za oponou

Videa

Obrázky