The Cinelli Brothers (UK)

The Cinelli Brothers (UK)

The Cinelli Brothers je oceňovaná čtyřčlenná kapela z Londýna, kterou tvoří Marco a Alessandro Cinelli z Itálie, Tom Julian Jones, rodák z Londýna a Stephen Giry z Francie. Opravdový tavící kotel muzikantství, showmanství a charismatu.

 

Jejich zvuk je amalgámem soulu a blues se současným nádechem, který ctí skladatelské řemeslo jejich největších vzorů - The Beatles, The Band, Little Feat, Stevie Wonder, Ray Charles a Steve Winwood.

 

Kapela intenzivně koncertuje ve Velké Británii, Evropě a USA a v roce 2022 byla vyhlášena nejlepší bluesovou kapelou ve Velké Británii v soutěži UK Blues Challenge, po níž následovalo 2. místo v soutěži International Blues Challenge v Memphisu v lednu 2023.

Kapela dosud vydala čtyři alba, včetně posledního studiového alba "Almost Exactly... The Cinelli Brothers", které bylo nahráno ve Woodstocku v New Yorku a vydáno v lednu 2024 s velkým ohlasem. Vydání alba oslavili křtem v The Cutting Room v New Yorku před plným publikem.

Právě díky svým fascinujícím živým vystoupením si The Cinelli Brothers získali svou věrnou a stále se rozšiřující fanouškovskou základnu, vyprodávají koncerty ve Velké Británii a Evropě a vystupují na KTBA Mediterranean Cruise 2023 Joe Bonamassy, stejně jako na některých z největších bluesových a jazzových festivalů po celém kontinentu.

Termíny

  • Ne 9.6.2024, 19:30

Vstupné

na místě 220 Kč, v předprodeji 190 Kč

Místo konání

Velký sál KZ

Pořadatel

Malá scéna za oponou

Videa

Obrázky