Tommy Scro (USA) + Leaving Spirit (DE)
DOUBLE TICKET

Tommy Scro (USA) + Leaving Spirit (DE)

Tommy Scro (USA)

Blues/rockový kytarista, zpěvák a skladatel – žije Brooklyne v New Yorku a během své dlouholeté kariéry byl členem několika h rock'n'rollových kapel. Hrál se známými kapelami jako Neighborhood Jukebox, Mint Stick a Drivin Wheels, ale nejvíce je známý svou práci jako sólový umělec.

Sólové CD „Home Grown“ z roku 1996 obsahovalo jeho charakteristickou značku rocku založeného na blues, oduševnělých riffů a kytarových sól. Jeho autorské skladby a výkony s vysokou energií byly dobře přijaty jeho fanoušky i hudební kritikou a jeho hudba se stala zářícím světlem na hudební scéně v Brooklynu! Tommy mezi své hlavní vlivy a inspiraci řadí Paula Rogerse, Marka Farnera, Stevieho Raye Vaughana, Eddieho Van Halena, Erica Claptona a Robbena Forda…

 

 

Leaving Spirit (DE)

Mladá, svěží kapela s fenomenální zpěvačkou Paola Frecot. Rocková hudba souboru s výraznými vlivy blues, country a jižanského rocku opravdu šlape! Šest mladých hudebníků z bavorského Würzburgu představuje převzaté i původní písně ve stylu Neila Younga, Eagles, Roberta Johnsona, Allman Brothers a mnohých dalších. Další členové: Florián Eppel (kytara), Maik Wiezorreck (Hammond, klávesy), Dmitrij Nikiforov (kytara), Amelie Platzöderová (basová kytara), Fabian Schäfauer (bicí).

Kapela pod současným názvem funguje od r. 2016, z původní sestavy však dnes zůstal pouze kytarista Florián Eppel. Má za sebou 2 CD a celou řadu koncertů po celém Německu, včetně největšího festivalu ve Würzburgu. V letošním roce kapela vyráží na své první evropské turné.

Termíny

  • Po 4.3.2024 — Út 5.3.2024

Vstupné

300 Kč

Místo konání

Malá scéna za oponou

Pořadatel

Malá scéna za oponou