Brave Rival (UK)
Jarní Jazz & Bluesové dny 2024 — 4

Brave Rival (UK)

 

Brave Rival nejsou jen slušná, ale opravdu výborná britská bluesová kapela… 

 

PĚT nominací na BBA 2022!
Kapela roku, mladá kapela roku, zpěvačky roku, instrumentalista roku a akustický umělec roku…

 

*****

Chloe Josephine (zpěv)

Lindsey Bonnick (zpěv)

Ed Clarke (kytara)

Donna Peters (bicí)

Billy Dedman (baskytara)

*****


Brave Rival jsou zbrusu novou bluesrockovou a soulovou mašinou jihovýchodní Anglie. Kapela nominovaná na British Blues Award 2022, pochází totiž z přístavního Portsmouthu. Nabízí silné a krásné zdvojené vokály (Chloe Josephine a Lindsey Bonnickové). Na sólovou kytaru nabízí dramatická kytarová sóla a tvrdé rockové riffy Ed Clarke. A to vše drží pohromadě rytmická lokomotiva Billyho Dedmana (baskytara) a Donny Petersové (bicí). 

Brave Rival, inspirováni hudebníky jako jsou či byli John Mayer, Aretha Franklin, Fleetwood Mac a Led Zeppelin, nabízí styl a zvuk, který jste jako by vždy znali, a přesto jste ho nikdy předtím neslyšeli. Brave Rival jsou kapela na doslova hvězdném vzestupu, nažhavená mašina, jedoucí na všechny válce a chystající se vzít svět čelním útokemí. Jejich jedinečná koncertní kombinace nádherně harmonických hlasů, kytarových sól, bušících bubnů a silných basů nabízí nakažlivý zvuk, který si nesmíte nechat ujít. Vítěz BBA (British Blues Awards) 2022!

Na akci mohou být pořizovány fotografie nebo audiovizuální záznamy. Svou účastí dáváte najevo svůj souhlas s focením a nahráváním vaší osoby. Fotografie a videa mohou být následně použity k další propagaci pořadatele.

Termíny

  • Ne 24.3.2024, 19:30

Vstupné

na místě 220 Kč, v předprodeji 190 Kč

Místo konání

Velký sál KZ

Pořadatel

Malá scéna za oponou

Videa

Obrázky