The Infamous Her (New York / Nashville / USA)
Jarní jazz & bluesové dny

The Infamous Her (New York / Nashville / USA)

„HER překlenují propast mezi rokenrollem a elektro-heavy-popem. Tam, kde mnozí další selhali, HER rychle posunuli svou hudební věrohodnost směrem k naprosté dokonalosti.“ Tak prosím zapomeňte konečně na Suzi Quatro a jiné podobné vykopávky a kupte si trochu současného, šťavnatého a řízného amerického rocku!

*****

Her stojí na sexy, otevřeně smýšlející a vášnivé zpěvačce jménem Monique. Monique pochází z New Yorku, kde byla v rodném Soho obklopená vždy uměním. V New Yorku také začala její láska k hudbě, neboť již ve věku pouhých 13 let vystupovala v legendárním klubu CBGB. Monique Staffile a její kytarista a výkonný producent Claeb Sherman spojili síly v Brooklynu, odkud brzy zahájili své vítězné světové tažení.

První album s názvem „Revolution“ vyšlo v roce 2016, následovalo “Chain Reaction“ v roce 2017 a poté album „Black and White v roce 201“. Poselchnout si jejich poslední album „Parallel Universe“ (EU Only) můžete zde: https://ffm.to/4a7ynkp

Od svého vzniku v roce 2011 k dnešnímu dni odehráli HER tisíce koncertů v USA i v Evropě, tráví měsíce na dlouhých turné v Německu, Nizozemsku, Británii, Švýcarsku a Francii… Jejich zpěvačka je vzhledově přirovnávána k ženě Stevena Tylera (Aerosmith), na pódiu pak k odvážnější Madonně či Debbie Harry z legendárních Blondie. Až příště budou HER hrát ve vašem městě, měli byste nechat všeho, co děláte, abyste se podívali na energickou live show, které tato skupina koncertně vždy přináší.

Termíny

  • Út 26.4.2022, 19:30

Vstupné

na místě 190 Kč, v předprodeji 170 Kč

Místo konání

Malá scéna za oponou

Pořadatel

Malá scéna za oponou

Videa