ZRUŠENO – Katie Bradley Band (UK / CZ)
Intro II

ZRUŠENO – Katie Bradley Band (UK / CZ)

Koncert se pro nemoc zpěvačky ruší. Vstupenky můžete vracet v Turistickém informačním centru ve Valašském Meziříčí. Platby za online vstupenky vám budou vráceny zpět na účet. Děkujeme za pochopení.

 

Kentská bluesová písničkářka a harmonikářka Katie Bradley vstoupila do záře šoubyznysových reflektorů v roce 2012 s melodií bluesového hitu I hear the river (Slyším řeku), který byl téhož roku nominován za nejlepší původní píseň v britských Blues Awards. Její debutové album "She’s Ready" (Ona je připravena ) se dodnes velmi dobře prodává po celé Velké Británii. Katiina šťastná hvězda nadále stoupala, ve své relativně krátké kariéře již spolupracovala s vysoce uznávanými celosvětovými umělci jako jsou Luther Allison a Suzanne Vega, nejnověji se Katie Bradley zaměřila na spolupráci s rhythm & bluesovými velikány. Patřil k nim např. dnes již nežijící Lucky Peterson, Taildragger, Georgie Fame a Geno Washington. Katie odehrála i třítýdenní britské turné s americkým esem bluesové kytary Kirkem Fletcherem, jejích muzikantských schopností využil Joe Bonamassa, Muddy Wolf Band a další).

"Katie Bradley je úžasná zpěvačka a permoferka, špičková hráčka na foukací harmoniku, Katie má v sobě skutečnou lásku k blues." - Kirk Fletcher

 

Termíny

  • St 19.1.2022, 19:30

Vstupné

na místě 190 Kč, v předprodeji 170 Kč

Místo konání

Malá scéna za oponou

Pořadatel

Malá scéna za oponou

Videa

Obrázky