ZRUŠENO - The Mentulls (UK)

ZRUŠENO - The Mentulls (UK)

Oceněná britská rocková skupina The Mentulls poprvé u nás ! - Na konci roku 2008 ji založili bratři Andrew & Jamie Pipe na severovýchodu Anglie - v oblasti známé pro produkci legendárních umělců, jako jsou Paul Rodgers, David Coverdale, Chris Rea, The Animals či Sting - zkrátka všichni, kteří významně ovlivnili svět rockové hudby. A The Mentulls pokračují v této tradici v duchu původní klasické rockové hudby...Kapela má za sebou 3 alba, kdy jejich nejnovější dílo „Reflections“ obdrželo nadšené recenze a uznání. Kapela s jejich vlastních show putovala po celém světě a předskakovala pro celou řadu velkých jmen včetně Wishbone Ash, FocusWalter Trout, Dr. Feelgood; sdílela mj. jeviště s The Stranglers, Feeder, FM a Cats In Space.

Muzikanti z The Mentulls také vyhráli nebo byli nominováni na řadu ocenění včetně Mladého umělce roku ve dvou britských cenách The British Blues Awards.

 

V roce 2019, po krátké koncertní přestávce, se k Andrewovi, Jamiemu a dlouholetému bubeníkovi Nickovi Colmanovi připojil zpěvák David Neil Crabtree, který do tvorby přinesl nový oduševnělý rozměr...

 

 

→ Outro I – Jarní jazz & bluesové dny – Splácení dluhu.

 

 

Termíny

  • Ne 26.9.2021, 19:30

Vstupné

na místě 200 Kč, v předprodeji 180 Kč

Místo konání

Malá scéna za oponou

Pořadatel

Malá scéna za oponou

Videa