Cheap Tobacco feat. Natalia Kwiatkowska (PL)
Unplugged

Cheap Tobacco feat. Natalia Kwiatkowska (PL)

Natalia Kwiatkowska – zpěv

Robert "Kapa" Kapkowski – kytara

Michał Bigulak – basa

Bartek Kołodziejski – bicí

 

Svou cestu zahájili před několika lety v malém hudebním klubu v polském Krakově. Byla tam dívka se srdcem plným snů a mladý pohledný muž s lesklou telecasterovou kytarou krémové barvy. Stáli ve frontě a zeptal se jí, jestli zná „Little Wing“ od Jimiho Hendrixe. Samozřejmě, že ano. Píseň tedy zahráli společně, a to byl začátek nejdůležitější cesty jejich života –cesty s názvem Cheap Tobacco. Každý ze členů: Natalia, Robert, Michał a Bartek přináší do kapely svůj vlastní příběh, ale společně vytvoří něco jedinečného. Do své hudby vkládají tolik vášně, lásky a přátelství, že to publikum vždy cítí, a proto ji tak miluje.

Dosud odehráli přes 500 koncertů v Polsku i v zahraničí. Zpěvačka Natalia Kwiatkowska byla oceněna jako nejlepší ženský bluesový hlas v Polsku, a to rovnou třikrát. Jako kapela byli nominováni na nejdůležitější hudební cenu v Polsku – Fryderyka za „Album roku“. Získali 15 Grand Prix a Audience Awards. Vydali tři alba.

Je těžké jim dát nějaké označení. Může to být rock, alternativní blues nebo vintage. Ale jedno je samozřejmé, je to hudba na nejvyšší úrovni plná ohně, energie s až magnetickým a zemitým ženským hlasem.

 

 

Termíny

  • Ne 5.9.2021, 19:30

Vstupné

na místě 180 Kč, v předprodeji 160 Kč

Místo konání

Malá scéna za oponou

Pořadatel

Malá scéna za oponou

Videa

Obrázky