ZRUŠENO - Petra Börnerová Trio (CZ/SK)

ZRUŠENO - Petra Börnerová Trio (CZ/SK)
Omlouváme se, ale z důvodu opatření proti šíření nákazy koronavirem a respektování aktuálního nouzového stavu nařízeného vládou ČR rušíme koncert kapely Petra Börnerová Trio v rámci Jarních jazz & bluesových dnů 2020. Děkujeme za pochopení.
 
Zakoupené vstupenky můžete vracet v Turistickém informačním centru ve Valašském Meziříčí, jakmile bude opět otevřeno. Peníze za vstupenky zakoupené online budou vráceny automaticky na účet plátce.
 
Abonentky Jarních jazz & bluesových dnů 2020 vracejte v Turistickém informačním centru ve Valašském Meziříčí, předplatitelům  bude navrácena poměrná část permanentky za koncerty, které neproběhly, tedy částka 500 Kč.

 

Petra Börnerová trio je projekt české zpěvačky Petry Börnerové, slovenského hudebníka Tomáše Bobrovniczkého a jejich syna Tomáše, který hraje na bicí nástroje.
Repertoár skupiny je postavený na převzatých i vlastních folk-bluesových písničkách.
Trio je možné vidět v klubech, kavárnách ale i na festivalech. Na rozdíl od ortodoxně bluesové minulosti se dnes Petra Börnerová trio nechává inspirovat též folkovými, jazzovými a rockovými podněty. Výsledkem je kultivované z jazz - blues vycházející písničkářství na špičkové instrumentální úrovni.

Termíny

  • Po 27.4.2020, 19:30

Vstupné

na místě 170 Kč, v předprodeji 140 Kč

Místo konání

Malá scéna za oponou

Pořadatel

Malá scéna za oponou

Videa